Gratis je motor verkopen!

Ontvang binnen 24 uur een eerlijk bod.
Begin met verkopen

Verkoop je motor

  Stap voor stap

  Je motor verkopen

  Ben je klaar om jouw motor te verkopen? Bij Verkoopjemotor.nl bieden we een moeiteloze en kosteloze manier om jouw geliefde motor een nieuwe eigenaar te geven. Met onze gebruiksvriendelijke aanpak en deskundige begeleiding maak je binnen no-time een succes van de verkoop.

  Lees onze 10 tips voor een succesvolle motor verkoop om je verkoop ervaring te verbeteren! 

  Waarom Verkoopjemotor.nl?

  Vind de juiste plek om te verkopen

  Gratis en eenvouding

  Onze service is gratis en eenvoudig: je hoeft alleen de gegevens van je motor in te vullen en wij nemen de rest voor onze rekening.

  Eerlijke prijs

  Je ontvangt een eerlijke prijs voor je motor, zonder dat je je hoeft druk te maken over onderhandelingen of vervelende afspraken.

  Alles geregeld

  Wij regelen alles voor je, van vrijwaring tot ophalen, zodat je niet vastzit aan onnodige verplichtingen.

  Hoe verkoop je jouw motor?

  Hoe werkt het?

  Om snel een correct bod op je motor te kunnen geven dien je het online taxatieformulier in te vullen. Je ontvangt van ons binnen 24 uur een vrijblijvend bod. Indien er een akkoord is op het bod nemen wij contact met je op en wordt de motor, in overleg, bij je thuis opgehaald, betaald en gevrijwaard. Uiteraard is het ook mogelijk om tegen een vergoeding je motor bij ons af te leveren. Lees hier meer over het verkopen van je motor aan een dealer.

  Verkoopproces

  Het verkoopproces bij Verkoopjemotor.nl

  Aanmelden

  Meld je motor gratis eenvoudig en snel aan door online een paar simpele vragen te beantwoorden. Voeg daarbij recente foto’s toe van de motorfiets voor een sneller resultaat.

  Vrijblijven bod

  Binnen 24 uur ontvang je van ons een geheel vrijblijvend, persoonlijk aanbod. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de voortgang.

  Verkocht!

  Indien akkoord, word je motor opgehaald, betaald en gevrijwaard. Je wordt dus volledig ontzorgd.

  Overtuigd?

  Begin met het verkopen van je motor!

  Verkoopwaarde berekenen

  Het vaststellen van de juiste verkoopwaarde van jouw motor is cruciaal voor een succesvolle verkoop. Ontdek hoe je de waarde van jouw motor accuraat kunt bepalen met behulp van onze uitgebreide gids en handige tools. Leer meer over factoren zoals merk, model, staat van de motor, kilometerstand en andere essentiële elementen die de waarde beïnvloeden.

  Verkoopformulier